Brits lamsvlees draagt het kwaliteitskeurmerk Quality Standard Lamb. Dit keurmerk stelt hogere eisen dan de wetgeving in Groot-Brittannië voorschrijft.
Het keurmerk garandeert de bijzondere kwaliteit van het lamsvlees. De complete keten wordt streng gecontroleerd, van boer naar slager, tot veilingmeester. Vlees met het keurmerk Quality Standard Lamb, is van uitstekende kwaliteit, met smaak en bovendien voedselveilig.
Het kwaliteitskeurmerk houdt onder andere in:
John Geldard, lowlanderboer
Ontmoet hier een van de boeren van Brits Lamsvlees, John Geldard, een echte lowlandfarmer, die kleinschaligheid voor ogen heeft, voor een fijne toekomst met elkaar.
John Geldard is een van de boeren die Brits lamsvlees produceert en lammeren houdt. Zijn grootvader kocht de boerderij in het stadje Kendal. Een centrum waar alles rondom lamsvlees gebeurt. Hij is een landbouwer, een boer in hart en nieren. John is een typische lowlandfarmer. De boerderijen van John liggen allebei aan zee, waar het prime salt marsh land te vinden is.
De schapen en lammeren van John leven altijd in de heuvels en weiden van het Lake District. Ze eten alleen wat het land hen geeft aan gras, bloemetjes en andere plantjes. Ze leven een vrij leven en de lammeren mogen ook bij de moeder blijven na de geboorte. Geen toevoegingen, lamsvlees zoals lamsvlees hoort te zijn.
Bij John worden niet alleen de producten van de eigen boerderij verkocht, maar ook van andere lokale producenten. Er wordt kleinschaligheid bedreven met oog op de toekomst. Zo hoort het!
Brits lamsvlees draagt het kwaliteitskeurmerk Quality Standard Lamb. Dit keurmerk stelt hogere eisen dan de wetgeving in Groot-Brittannië voorschrijft.
Het keurmerk garandeert de bijzondere kwaliteit van het lamsvlees. De complete keten wordt streng gecontroleerd, van boer naar slager, tot veilingmeester. Vlees met het keurmerk Quality Standard Lamb, is van uitstekende kwaliteit, met smaak en bovendien voedselveilig.
Het kwaliteitskeurmerk houdt onder andere in:
John Geldard, lowlanderboer
Ontmoet hier een van de boeren van Brits Lamsvlees, John Geldard, een echte lowlandfarmer, die kleinschaligheid voor ogen heeft, voor een fijne toekomst met elkaar.
John Geldard is een van de boeren die Brits lamsvlees produceert en lammeren houdt. Zijn grootvader kocht de boerderij in het stadje Kendal. Een centrum waar alles rondom lamsvlees gebeurt. Hij is een landbouwer, een boer in hart en nieren. John is een typische lowlandfarmer. De boerderijen van John liggen allebei aan zee, waar het prime salt marsh land te vinden is.
De schapen en lammeren van John leven altijd in de heuvels en weiden van het Lake District. Ze eten alleen wat het land hen geeft aan gras, bloemetjes en andere plantjes. Ze leven een vrij leven en de lammeren mogen ook bij de moeder blijven na de geboorte. Geen toevoegingen, lamsvlees zoals lamsvlees hoort te zijn.
Bij John worden niet alleen de producten van de eigen boerderij verkocht, maar ook van andere lokale producenten. Er wordt kleinschaligheid bedreven met oog op de toekomst. Zo hoort het!